Brooddozenbattle

18/12/2017

Wat een plezier om al die duurzame, gezonde brooddozen te zien verschijnen in onze mailbox en op Instagram! Met de hele klas of school gingen jullie aan de slag om te knutselen, samen te koken of een activiteit op te zetten om gezonde en duurzame voeding bespreekbaar te maken, binnen en buiten de klas.

Er verschenen zelfgemaakte wraps, brooddozen van brooddeeg, groentemuffins, verse slaatjes (salad in-a-jar) en nog meer van dat lekkers. Wij kregen er alvast honger van, en goesting naar meer!

Voor de winnaars is het avontuur nog niet voorbij: zij kunnen binnenkort genieten van een professionele workshop met hun hele klas. Om zo in de toekomst nog beter te kunnen inzetten op duurzame voeding op school. Voor zij die geen prijs binnenhaalden: Jullie willen we graag nog eens bedanken voor jullie inzet! We hopen samen te kunnen blijven werken aan een duurzame toekomst! Jullie hebben alvast in jullie klas al een grote steen bijgedragen.

De inzendingen werden zorgvuldig afgetoetst aan de wedstrijdcriteria en zo werden de winnaars gekozen. Iedereen mag een mailtje verwachten met de resultaten. Hou onze website en/of Instagram in de gaten voor meer nieuws.