Nascholing: gezonde, duurzame voeding in aanbestedingen

06/05/2020

Je vindt het belangrijk dat leerlingen gezonde en duurzame voeding geserveerd krijgen op school. Je wil dit integreren in de aanbesteding, maar hoe begin je daar aan? Waar moet je op letten? Welke richtlijnen zijn er?

Gratis nascholing met experts

Iedereen die al eens een aanbesteding heeft opgemaakt weet: het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De richtlijnen moeten overeenstemmen met de wetgeving en moeten realistisch zijn. Om jullie hierbij te helpen organiseren we een gratis nascholing ‘Gezonde, duurzame voeding in aanbesteding’.

We geven je alle in & outs over wat mag en wat niet. Met een plenair gedeelte, getuigenissen en werkgroepen geven we je samen met experts de handvaten om van gezonde, duurzame voeding op jouw school een evidentie te maken.

• Organisatie: MOS, Stad Brugge en Rikolto

• Wanneer: 25/11/2020 van 14u-16u30

• Waar: Brugge - exacte locatie wordt later bekend gemaakt

• Doelgroep: alle geïnteresseerden van het lager of secundair onderwijs

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte over het programma!