Je vindt het belangrijk dat leerlingen gezonde en duurzame voeding geserveerd krijgen op school. Je wil dit integreren in de aanbesteding, maar hoe begin je daar aan? Waar moet je op letten? Welke richtlijnen zijn er?
Online nascholing: gezonde, duurzame voeding in aanbestedingen
Online nascholing: gezonde, duurzame voeding in aanbestedingen
Gratis online nascholing met experts
Iedereen die al eens een aanbesteding heeft opgemaakt weet: het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De richtlijnen moeten overeenstemmen met de wetgeving en moeten realistisch zijn. Om jullie hierbij te helpen organiseren we een gratis online nascholing ‘Gezonde, duurzame voeding in aanbesteding’.
We geven je alle in & outs over wat mag en wat niet. We geven je samen met experts de handvaten om van gezonde, duurzame voeding op jouw school een evidentie te maken.
Programma
- 14u00 – 14u05: Welkom
- 14u05 – 14u25: Duurzame catering op school? De wat, de hoe en het waarom – Myrthe Peijnenborg
- 14u25 – 14u55: De principes van gezonde, duurzame voeding in aanbestedingen – Katharina Beelen
- 14u55 – 15u00: Pauze
- 15u00 – 15u55: Ga in gesprek met de experts rond duurzame productie, eerlijke handel en het tegengaan van voedselverspilling in je aanbesteding.
- 15u55 – 16u00: Afronding
Praktische informatie
Organisatie: MOS, Stad Brugge, Provincie West-Vlaanderen en Rikolto
Wanneer: 25/11/2020 van 14u-16u
Waar: Online via Zoom
Doelgroep: alle geïnteresseerden van het lager of secundair onderwijs